Education Select - Utbytesstudent

Education Select

Om du vill utforma ditt utbytesår i USA efter egna önskemål

YFU vill att alla studenter ska kunna åka som utbytesstudenter, men vi vet att vårt vanliga skolprogram inte alltid passer alla. Därför finns Education Select High School programmet där du kan skräddarsy ditt år i USA utifrån dina intressen, önskemål och behov. Så för dig som letar efter något unikt, vill fokusera på särskilda ämnen, idrott eller annan inriktning, eller som vill till en specifik stad eller skola, då är det här programmet det du söker. YFU kan genom vårt unika nätverk och samarbeten utforma det specifika utbytesår som du söker. 


*Skolavgift tillkommer till programpriset

Ett speciellt utbytesår

Amerikanska skolan är så mycket mer än bara de akademiska studierna, det ger dig också en chans att fördjupa dina intressen eller upptäcka nya. För dig som redan har specialiserat dig inom en idrott, musikinriktning, eller har ett tydligt fokus på dina studier, så finns chansen att få fördjupa dessa under ditt år i USA. Genom YFUs nätverk så kan vi hitta rätt skola för dig! 

Idrott

YFU har partnerskap med skolor runt om i USA som erbjuder kvalitativa idrottsprogram. Det ger dig chansen att fortsätta ditt idrottsutövande samtidigt som du får uppleva ett utbytesår och bo i värdfamilj. Amerikanska High Schools har väldigt mycket regler kring deltagande i deras sporter och idrottslag, YFU kommer hjälpa till att guida dig rätt och säkerställa att det slutgiltiga erbjudandet är realistiskt och godkänt. 

Musik och Konst

YFU har partnerskap med Performing Arts skolor runt om i USA, så att vi kan hjälpa dig att identifiera vilken skola som bäst möter de behov och den nivå på musik & konstutbildning som du behöver för att utvecklas. Program finns för musik, teater/drama och bildkonst. 

Programinnehåll

Alla studenter på Education Select programmet placeras med utvalda värdfamiljer eller om du väljer internatskola, så är skolorna utvalda och det finns personal tillgänglig dygnet runt. YFUs vanliga support i både Sverige och USA ingår så klart i programpriset och samtliga läger/träffar är också inkluderade, både i Sverige innan avresa och under året i USA.

Ansök till programmet genom formuläret nedan, vi kommer sedan att kontakta dig för intervju och för att diskutera hur du vill utforma ditt år och se vilka städer och skolor som kan vara intressanta. Tillsammans med YFU USA utformar vi sedan ditt utbytesår och när din valda skola har antagit dig så är allt klart och du kan börja göra dig redo för att åka iväg! 

Med YFUs Educational Select High School program kan du: 

- välja vilken stad eller skola du vill hamna i utifrån dina egna intressen 

- uppleva Graduation och få ett Diplom 

- läsa College kurser under din tid i High School


Intresseanmälan

Personuppgifter

Målsmansuppgifter

Loading
You have errors. Please check your entries above!

*Då du skickar in dina kontaktuppgifter till YFU Sverige går du med på
att vi hanterar dem enligt vår datalagringspolicy. Den kan du läsa mer om här.

Dela