Sommarprogram - Utbytesstudent

Sommarprogram

Utveckla dina språkkunskaper under sommarlovet

Vill du åka som utbytesstudent, men är inte redo för att ge dig iväg ett helt läsår? Då kan våra kortare språkprogram under sommaren vara helt rätt för dig. Du får uppleva en ny kultur, lära dig ett nytt språk eller förbättra ett du redan har börjat lära dig. Ett intensivt sätt att få interkulturell erfarenhet och utvecklas som person. YFU erbjuder idag fyra olika språkprogram, Kina, Lettland (ryska), Uruguay och USA.

KINA

Upptäck Kina och lär dig mandarin

Spendera fyra veckor i en annorlunda miljö, följ med YFU till Kina och få en intensiv språk- & kultur upplevelse. 3-4 halvdagar per vecka studerar du mandarin och får insikt i den kinesiska kulturen genom att få prova på kalligrafi, traditionell dans, kampsport mm. Ett antal eftermiddagar får du också möjlighet att delta i anordnade aktiviteter, men det finns tid för att på egen hand uppleva kulturen med dina kompisar och din värdfamilj. Tre dagar kommer ha program i Peking och ytterligare tre dagar kommer att spenderas tillsammans i Shanghai. Givetvis finns YFUs support tillgänglig under hela språkprogrammet och det är ankomstläger och avslutningsfest i Kina. 

Lettland

Fem veckors intensivkurs i Ryska

Upptäck Lettland på sommaren och studera ryska i en fantastisk miljö. Ankomstläger i Riga och sedan är det dags att möta din rysktalande värdfamilj och ta del av deras vardag. Du kommer att höra ryska pratas i familjen och runt omkring dig, men programmet omfattar också språklektioner fyra dagar per vecka. Språkprogrammet avslutas med ett två-dagars avslutningsläger i staden Sigulda. 


URUGUAY

Spanska, mate och skön livsstil

Åk till Uruguay under ditt sommarlov och möt ett härligt land under deras vinter. Vårt språkprogram till Uruguay ger dig fem veckor av intensiva spanska studier som avslutas med ett test av Cervantes Institute Certified Language Academy.  Dessutom får du ta del av kulturella aktiviteter så som karneval, festivaler, fotbollsmatcher och teater. Totalt är programtiden sex veckor med avresa i slutet av juni. Du kommer bo hos en värdfamilj i Montevideo och självklart har YFU ett ankomstläger och en avslutningsträff för att du på bästa sätt ska vara förbered och kunna reflektera över dina upplevelser. Under programtiden kommer du också få besöka en lokal gymnasieskola för att få insikt i hur det är att gå i skolan i Uruguay. 

Intresseanmälan Språkprogrammet

Personuppgifter

Målsmansuppgifter

Vilket land är du intresserad av? *

Loading
You have errors. Please check your entries above!

Dela